Batavus

Er zijn mensen die niet op Facebook zitten en tegelijkertijd weten dat Facebook verschrikkelijk is. Ze denken dat je er alleen maar berichtjes op leest over hoe leuk en fantastisch iedereen leeft. En zeggen dan dat Facebook eigenlijk Feestboek zou moeten heten.

Maar dit terzijde.
Ik vind Facebook leuk, het biedt ook nog de service voor vergeetachtigen als ik door zo nu en dan een bericht te tonen over wat je een jaar, of jaren ervoor, op dezelfde dag, hebt geplaatst. Vaak verrassend: “Oh, heb ik dat toen meegemaakt?”

Zo kwam op 17 serptember onderstaand berichtje voorbij. Met de daarom volgende mooie, en o zo ware reactie van een lezer.

“Vandaag is het precies zes jaar geleden dat bij Lucas Hodgkin werd geconstateerd. Bij mij totale paniek, Lucas was en bleef rustig. Op zijn blog heb ik vandaag een overzicht geplaatst van het verloop, heel bizar achteraf gezien.
Vanochtend wilde ik, voor het eerst weer, met de fiets naar Zwolle, maar trof mijn fiets met een lekke band aan. Dan maar op een fiets van Lucas. Tussen alle sleutels vind ik met gemak de goede sleutel, zijn naam heeft hij er op gezet, nooit eerder gezien.”

Simone Haverkate reageert met: “Ik denk dat dit een mooi voorbeeld is van de manier waarop Lucas jou nog heel ver gaat brengen.”

Dit vind je misschien ook leuk...