Noaberpad

In maart 2008 begonnen Gerrie en ik met Lange Afstandswandelen. Gewoon omdat we het leuk vonden om elkaar te zien, en om nu te voorkomen dat we dan steeds zouden moeten bedenken waar we elkaar zouden ontmoeten, en wat we dan zouden gaan doen, besloten we te gaan wandelen. Aanvankelijk ééndaagse uitjes, omdat haar kinderen toen nog wat jong waren. Daarna werden het weekendjes. Vorig jaar hadden we beiden tijd om een week achtereen te wandelen, met als vaste plek een tent in de Achterhoek. In 2008 was Gerrie nog gezond, ogenschijnlijk dan. Ondertussen heeft ze al heel wat ellende overwonnen. We lopen niet meer als kieviten – nooit gedaan trouwens ook – maar de daggemiddelden van boven de 20 hebben we teruggebracht naar iets wat daar (ruim) onder ligt.
Om na van A naar B gelopen te hebben is het overigens een heel gedoe, om weer bij A te komen. Met bus, regiotaxi, fiets of auto, heel tijdrovend allemaal. Maar dat hoort er bij. Verder zijn we geen van beiden vroege vogels, zodat uiteindelijk een etappe van 16 km. voor ons dagvullend is.
Maar het Noaberpad is op, het was prachtig! Deze zomer beginnen we met een nieuw pad, het Marskramerpad, van Den Haag naar Bad Bentheim.
Hoe zal het met ons zijn als we in Bentheim arriveren?

Dit vind je misschien ook leuk...