Sugar Hill

Werry van Leeuwen is de kok van eetcafé Sugar Hills in Arnhem. Wanneer je in de buurt bent, moet je daar vooral eens gaan eten. In de Volkskrant krijgt hij zes weken lang de ruimte om te schrijven over koken. Hij heeft ervaring opgedaan bij Jonny Boer, maar gelukkig kookt hij heel eenvoudig. Zijn website biedt weinig informatie ‘koken van het land’, en ‘reserveren is niet mogelijk’. We waren met ze, het paste nog net. Twee van ons aten heerlijk brood met ricotta en vijgen, Anneke at een mooie boerse salade met tonijn. Weer twee anderen kozen voor risotto met zeevruchten. Ikzelf at pasta met kokkels. Eenvoudig, maar wát lekker! Om het heerlijke kookvocht tot en op het laatst te kunnen nuttigen, heb ik om wat brood gevraagd zodat ik daar mijn bord mee uit kon vegen.
De bediening probeerde ons te verleiden tot heerlijk gebak als ‘hemelse modder’ of ‘lemon merinque’. Maar helaas was daar geen plaats voor. Ik wil in Arnhem wonen!!

Dit vind je misschien ook leuk...