Veilig thuis

Na de crash met de airbus in de Alpen vind ik vliegen nog enger dan voorheen. Maar we hebben het allemaal weer overleefd. Bij het verlaten van het toestel leek mij ook de bemanning opgelucht, maar dat zal ik me wel verbeeld hebben.
De koffers vlogen bij het lossen niet lichtzinnig voorbij, maar ook dit keer hebben ze het doorstaan.
De vakantie, het land, was fantastisch en de lange terugreis goed te doen. Fijne taxiritten, een comforabele busrit – haast een feestje op zich – en dan de vliegreis. Het was onbewolkt, en ik had een plaatsje bij het raam. We vlogen niet over de Alpen, dat scheelde al weer.
Ik zag langdurig de Donau, en na de windmolens bij de Duitse grens na verloop van tijd de IJssel. En warempel, de mooie rode brug tussen Hattem en Zwolle! Toen ook nog Hasselt en Genemuiden (de industrieterreinen!). En ….. mijn eigen (Winter)nest!

Dit vind je misschien ook leuk...